Laviesage & Detox

Nieuw 11-Daagse detox kuur voor een body & mind reset-programma. De start van een nieuwe healthy lifestyle. Het lichaam maakt op een eenvoudige en doeltreffende wijze een nieuwe start, op weg naar een energieker, mooier, slanker en gezonder lichaam, met meer energie en een mooiere stralende huid! Het pogramma bestaat uit 3 fasen, waardoor de bouwstoffen uit de voeding weer maximaal opgenomen kunnen worden. Het resultaten van die verbeterde voedingsopname is een betere spijsvertering, een snellere verbranding, een betere doorbloeding en een mooie, goed gehydrateerde en gezonde huid. Na de Detox voel je je herboren en het geeft je immuunsysteem een boost.

LavieSage helpt bij het voorkomen van vroegtijdige huidveroudering. Het beschermt de huid en gezondheid van binnenuit. De huid is een weerspiegeling van onze inwendige gezondheid, vandaar dat LavieSage producten maakt, nutricosmetics, die langs de natuurlijke weg dus via de binnenzijde de huid kunnen verbeteren. Dat betekent dat de werking voldoende krachtig moet zijn om ook de huid te kunnen bereiken. Laviesage heeft dan ook zoveel mogelijk natuurlijke en huidspecifieke ingrediënten met voldoende dosering zodat de huid optimaal profiteert van het gebruik. Afhankelijk van het gestelde doel wordt deze bijzondere beautyfood afgestemd op de gekozen behandeling.

Laat u anno 2017 verrassen door de resultaten met natuurlijke voedingssupplementen in combinatie met de juiste huid verbeterende behandelingen!

 

 

Bent u op zoek naar producten?

Neem een kijkje in onze webshop!

Ga naar webshop

boekonline-2