Byas Wellstar (workshop)

Byas biedt effectieve technologieën in een mobiel handzaam apparaat voor optimale huidverbetering. Het revolutionair systeem van BYAS is uniek, natuurlijk, veilig en het apparaat kan worden toegepast in de vertrouwde thuisomgeving. De professionele technologiën zijn iontoforese, elektrische spierstimulatie, radio frequentie en micro vibratie. Dit in combinatie met hyaluronzuur. Iontoforese is het insluizen van werkstoffen in de diepere huidlagen, elektrische spierstimulatie versterkt de verslapte spieren en radio frequentie bevordert de vet afbraak en verstevigt effectief de huid. Er zijn drie apparaten, namelijk de Byas Face lifter, de Byas Body lifter en de Byas Eye lifter. Met Byas wordt echte jeugdigheid en zelfvertrouwen gegenereerd!

Bent u ook zo benieuwd naar de werking van de Byas producten en wilt u dit, alleen of samen met vriendinnen, ervaren? Dat kan! Wij verzorgen een leuke, gezellige en leerzame workshop met voor iedereen gratis proefbehandelingen!

In deze workshop leert u waarom we rimpels krijgen, hoe we deze op natuurlijke wijze kunnen verminderen en welke technologieën en producten Byas gebruikt.
U krijgt een heerlijke Byas proefbehandeling en uw vriendinnen gaan zelf aan de slag met de Byas apparaten en producten.

Wilt u eerst zelf persoonlijk de Byas sensation face lifter ervaren, dan bent u van harte welkom in de salon. Ter kennismaking de 1ste keer € 25,00, daarna € 45,00.

 

 

Bent u op zoek naar producten?

Neem een kijkje in onze webshop!

Ga naar webshop

boekonline-2